Corona nieuws

Wij gaan mee met de maatregelen die de regeling treft om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Daarom hebben ook wij besloten om per direct de deuren te sluiten tot en met dinsdag 31 maart.

In de verschillende locaties van de dansschool komen wekelijks veel leerlingen naar de lessen. We vinden het daarom niet verantwoord om de lessen door te laten gaan met het risico daardoor de besmetting en verspreiding te vergroten.

Het gaat natuurlijk om overmacht. Wel gaan we proberen te kijken of ergens gemiste lessen kunnen worden ingehaald. We weten nu natuurlijk nog niet hoe lang dit gaat duren, maar we houden iedereen op de hoogte van de beslissingen die de balletschool neemt.

Balletschool Attitude gaat dus op dit moment dicht t/m 31 maart. Voor 31 maart informeren wij iedereen over of de balletschool daarna wel of niet opengaat. We houden de ontwikkelingen omtrent het virus nauwlettend in de gaten. Wij begrijpen dat dit besluit veel vragen oproept, maar we rekenen op jullie begrip.

Plaats hieronder een reactie op Facebook

Geef een reactie